Kleine glasobjecten, klein van formaat en klein in prijs

uit 2017 tot 2022 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Tulpen

2022

Glasversmeltingstechniek. Haal het voorjaar in huis! Deze tulpen hebben een afmeting van 5 x 15 cm en staan op een glazen voetje van 5 x 7 cm.
Ik bied ze aan voor 10 Euro per stuk (= exclusief verzendkosten).
Ze zijn verkrijgbaar in het rood, geel, paars, licht oranje en fel oranje.
Interesse? Stuur dan een mail naar info@ernaschurink.nl of een bericht via Contact > mail kunstenaar.  

Schaaltje in de vorm van een fles (set per 2 stuks)

2020

Schaaltje in de vorm van een fles (set per 2 stuks), glasversmeltingstechniek. Ik bied de schaaltjes aan voor €10 per stuk (= exclusief verzendkosten). Interesse? Stuur me dan een berichtje via Contact.        

Amsterdamse geveltjes

2018

Glasversmeltingstechniek. De geveltjes zijn van dubbel glas, afmetingen 7 x ong. 14 cm, het voetje is ook van dubbel glas, transparant, afmeting is 7 x 7 cm. De prijs per geveltje is € 15,-, de hele set is € 60,- (prijs is exclusief verzendkosten). Interesse? Stuur me dan een berichtje via Contact.          

Kleine vlinder groen/paars

2018

Glasversmeltingstechniek, vlinder op glazen kubus 3x3x3 cm. Ik bied de vlinder aan voor €25,- (= excluisief verzendkosten). Bent u geïnteresseerd? Stuur me dan een berichtje via Contact.

Hartjes

2017

Glasversmeltingstechniek. Gemaakt door strookjes gekleurd glas te vormen tot een hart en transparant glas in de vorm van een hart met daarop kleine stukjes glas. Verbonden met kanthaldraad van ong. 18 cm naar een voetje van eikenhout (4 x 4 cm). Ze zijn inmiddels verkocht. Uiteraard nieuw te maken in uw gewenste kleur. Ik bied een hartje aan voor €20,- (= exclusief verzendkosten).
Interesse? Stuur me dan een berichtje via Contact.   Prijs is inclusief verzendkosten.      

Onderzetters

2017

Glasversmeltingstechniek, onderzetter is gemaakt van transparant glas met daarop confetti mix. De afmeting van een onderzetter is 8,5 x 8,5 cm.
Ik bied de onderzetters aan voor € 4,- per stuk (= exclusief verzendkosten). 
Interesse? Stuur me dan svp een bericht via Contact.